Hur använder man trivago?

Oavsett om du planerar en resa eller letar efter inspiration finns trivago här för att hjälpa dig! Med trivago kan du söka och jämföra priser från hundratals bokningssidor för att hitta det bästa erbjudandet som uppfyller dina behov.

Låt oss börja med de grundläggande stegen för att söka:

Steg 1: Dina sökkriterier

Skriv in önskad destination i sökfältet (t.ex. stad, land eller sevärdhet). Välj sedan dina resedatum, ange antalet resenärer och klicka på Sök.

Steg 2: Jämförelse av priser och erbjudanden

trivago söker igenom hundratals möjliga alternativ baserat på dina sökkriterier. För varje boende visar trivago flera erbjudanden från olika bokningssidor. Nu är det din tur att titta igenom bilder, läsa recensioner, och jämföra priser.

Steg 3: Bokning och betalning på bokningssidan

När du klickar på ett erbjudande skickar trivago dig vidare till bokningssidan där du kan slutföra din bokning och betala. Vi rekommenderar att du dubbelkollar all information på betalningssidan innan du genomför betalningen.

Kom ihåg att trivago inte kan hantera din bokning. Eventuella frågor om bokningsprocessen kan endast besvaras av bokningssidans kundtjänst.
Om du vill ha mer information om betalningsalternativ eller tillgängliga bekvämligheter, eller om du vill bekräfta, ändra eller avboka din bokning, måste du kontakta bokningssidan direkt.

Vill du göra dina sökresultat mer relevanta?

Här är våra proffstips till dig:

• Anpassa din sökning med hjälp av våra filter. Till exempel erbjudanden med gratis avbokning eller frukost.
  • Använd våra sorteringsalternativ för att se resultaten sorterade utefter dina önskemål.
  • Se information om boendet, läs omdömen som samlats in från flera bokningssidor och mer genom att klicka på boendets namn.
  • Utforska platser med hjälp av trivagos karta, eller sök efter en specifik plats för att till exempel hitta boende i närheten av flygplatsen.

Om du har några frågor, synpunkter eller förslag på en ny funktion kan du klicka här för att kontakta oss.