Så kontaktar du bokningssidan

Om du behöver komma i kontakt med bokningssidan kan du oftast hitta kontaktuppgifterna längst ned på bokningsbekräftelsen. Bokningssidorna har dessutom vanligtvis en kontaktsida där du bör kunna hitta alla kontaktuppgifter du behöver, inklusive direktnummer till bokningssidans supportcenter.

Kommer du inte ihåg vem du bokade med? Du hittar företagets namn i din e-postbekräftelse. Klicka här om du inte hittar din bokningsbekräftelse.

Använd vårt smidiga sökformulär nedan för att komma till deras kontaktsida.