Hur sorteras boenden som tillhör ”Våra rekommendationer” på trivago?

”Våra rekommendationer” är en funktion som baseras på en dynamisk algoritm som visar en samling av lockande och relevanta erbjudanden som vi tror du kommer älska. I ”toppositionen” visas det erbjudande som algoritmen rekommenderar mest i grönt. Vår algoritm väger in ett antal relevanta faktorer, såsom dina sökkriterier (t.ex. plats och vistelsedatum), erbjudandets pris, hur lockande det är i allmänhet samt hur väl bokningssidornas priser stämmer överens med våra uppgifter. Vi väger också in kompensationen vi får av bokningssidan när en användare klickar på ett erbjudande.

Till vänster om erbjudandet i ”toppositionen” och/eller under fliken ”Erbjudanden från” visar vi fler erbjudanden som låter dig jämföra andra erbjudanden från samma boende. Under fliken ”Erbjudanden från” kan du även hitta erbjudanden med lägre pris än erbjudandet högst upp. Även om priset spelar roll för vad vi visar i ”toppositionen” tror vi att andra faktorer, som de vi nämnt ovan, gör erbjudandena mer lockande och relevanta för dig. Det bidrar även till att våra användare blir nöjdare.

Vi strävar efter att ge dig rätt information och verktyg för att hitta ditt ideala boende.