Vem bör jag kontakta om jag har en fråga om återbetalning eller en faktura?

Kontakta bokningssidan direkt om du har en fråga om återbetalning eller din faktura. De ansvarar för bokningen och betalningsprocessen, så de kan hjälpa dig med detta. Eftersom trivago är en metasökningssida hanterar vi inte boknings- och betalningsprocessen direkt. Bokningsbekräftelsen innehåller bokningssidans kontaktuppgifter.
Du kan ange bokningssidans namn här för att se kontaktuppgifter, eller klicka här för fler tips.

Om du vill begära pengarna tillbaka och anser att felet är trivagos ansvar, kan du klicka här för mer information.