Var är min bokningsbekräftelse?

Kontakta bokningssidan direkt om det har gått 72 timmar sedan du bokade och du fortfarande inte har fått din bokningsbekräftelse.  Det är möjligt att bokningsbekräftelsen inte skickas till dig automatiskt och att det därför kan ta lite tid.

Kommer du inte ihåg vem du bokade med? Om du var inloggad på ditt trivago-konto när du bokade kan du enkelt se dina sökningar under fliken ”Senast visade”.

Här är några praktiska tips om du inte var inloggad på ditt trivago-konto, eller om du inte har skapat ett ännu:

• Tips 1
  • Tips 2
  • Tips 3
  • Tips 4

Sök bland dina mejl på nyckelord som är relaterade till din resa. Bokningsbekräftelsen kan ha hamnat i din skräppost.

Om bokningssidan redan har tagit betalt kommer namnet stå intill betalningen.

Se efter i din webbläsares historik från dagen då du bokade. Namnet på bokningssidan ska stå direkt efter ”trivago” i din historik.

Försök att återskapa din ursprungliga sökning på trivago (samma destination, datum och boende) och se efter om något av bokningssidornas namn ser bekant ut.

Du får gärna kontakta oss om du inte lyckas lösa problemet på egen hand.