Hur ska jag gå tillväga om jag vill ändra jag lösenordet till eller inaktivera mitt trivago-konto?

Jag behöver hjälp att ändra mitt lösenord

På webben

• Om du registrerade ditt konto direkt på trivago kan du ändra ditt lösenord genom att logga in och gå till Kontoinställningar > Ändra ditt lösenord.

I appen

• Om du vill ändra ditt lösenord från appen loggar du in och trycker på Inställningar > Ändra lösenord
  • Om det här alternativet inte är tillgängligt måste du återställa lösenordet

Om du vill återställa ditt lösenord måste du först se till att du är utloggad och gå till inloggningssidan.  Där anger du din e-postadress, klickar på ”Glömt lösenordet?” och följer anvisningarna.

Om du registrerade dig via en inloggning för sociala medier (till exempel Facebook eller Google) kommer du inte att kunna ändra ditt lösenord. I sådant fall måste du återställa det istället.

Jag vill inaktivera mitt konto

För att inaktivera ditt konto kan du antingen:

• Öppna din webbläsare och logga in på ditt trivago-konto. Sedan går du till Kontoinställningar > Radera mitt konto
  • Du kan även skicka ett meddelande till oss.  I meddelandet anger du ditt fullständiga namn och e-postadressen som är kopplad till ditt trivago-konto

Kom ihåg att trivago inte längre kommer att ha tillgång till dina personliga kontouppgifter när ditt konto har raderats. Klicka på den här länken för att läsa mer om våra sekretesspolicyer.

Om du ändrar dig är du alltid välkommen att registrera dig igen!