Hur gör jag för att avboka eller ändra min bokning?

Kontakta bokningssidan direkt för att avboka eller ändra din bokning. De ansvarar för bokningen och betalningsprocessen, så de kan hjälpa dig med detta. Eftersom trivago är en metasökningssida hanterar vi inte boknings- och betalningsprocessen direkt. Bokningsbekräftelsen innehåller bokningssidans kontaktuppgifter och de avbokningsregler som gäller.

Om du inte har fått en bokningsbekräftelse eller inte hittar den kan du ange bokningssidans namn här nedanför för att se deras kontaktuppgifter, eller klicka här för fler tips.