Hvordan avgjør trivago hva som sorteres under «våre anbefalinger»?

Funksjonen «våre anbefalinger» er basert på en dynamisk algoritme som viser deg en rekke attraktive og relevante tilbud vi tror du kommer til å like. Øverst fremhever vi en pris i grønt som algoritmen vår anbefaler som et utrolig tilbud. Algoritmen vår tar en rekke relevante faktorer med i beregningen, som søkekriteriene dine (for eksempel sted og oppholdsdatoer), prisen på tilbudet, hvor attraktivt tilbudet er generelt sett, og nøyaktigheten til prisene som vi får av bookingsidene. Vi tar også hensyn til kompensasjonen bookingsidene betaler oss når en bruker klikker på et tilbud.

Til venstre for det fremhevede tilbudet og/eller under «Flere tilbud fra» viser vi ytterligere tilbud, slik at du kan sammenligne med andre tilbud på det samme overnattingsstedet. Når du trykker på «Flere tilbud fra», kan det hende du finner tilbud med en lavere pris enn det fremhevede tilbudet. Selv om prisen er en viktig faktor når vi velger det fremhevede tilbudet, mener vi at andre faktorer, som de nevnt ovenfor, også kan gjøre tilbud attraktive og relevante for deg samt bidra til at brukerne våre blir fornøyde.

Til syvende og sist er målet vårt å gi deg informasjonen og verktøyene du trenger for å finne ditt ideelle overnattingssted.