Hvor er bookingbekreftelsen min?

Hvis det har gått mer enn 72 timer, må du kontakte selve bookingsiden.  Merk at det ikke er sikkert at du får bookingbekreftelsen tilsendt automatisk.

Husker du ikke hvem du booket hos? Hvis du var logget inn på trivago-kontoen din under bookingen, finner du enkelt søket ditt under «Nylig sett».

Hvis du derimot ikke var logget inn på trivago-kontoen din eller ikke har opprettet en ennå, finner du noen forslag nedenfor som kan hjelpe deg videre.

• Forslag 1
  • Forslag 2
  • Forslag 3
  • Forslag 4

Søk i e-postene dine etter nøkkelord knyttet til reisen du har planlagt. Det kan hende bookingbekreftelsen har havnet i søppelpostmappen.

Hvis bookingsiden allerede har trukket betalingen, ser du navnet deres ved siden av transaksjonen på kontoutskriften din.

Prøv å sjekke nettleserhistorikken for den dagen du bestilte. Navnet på bookingsiden bør dukke opp rett etter «trivago» i søkehistorikken.

Prøv å søke på det samme som du opprinnelig gjorde på trivago (dvs. samme reisemål, datoer og overnattingssted), for å se om du kjenner igjen noen av bookingsidene.

Hvis du fortsatt har problemer, er det bare å sende oss en melding