Hvordan endrer jeg passordet mitt eller deaktiverer trivago-kontoen min?

Denne artikkelen er kun rettet mot brukerkontoer. Hvis du eier et overnattingssted/hotell, kan du administrere kontoen din her.

Tilbakestill passordet ditt

Du kan enkelt og sikkert tilbakestille passordet ditt på noen få steg:
  1. Følg denne linken og send inn e-postadressen din.
  2. Etter at du har sendt inn forespørselen din, sjekk innboksen din (og søppelpostmappen) for å se e-posten med en link for å tilbakestille passordet ditt.

Endre e-posten knyttet til trivago-kontoen din

Det er ikke mulig å erstatte e-postadressen knyttet til trivago-kontoen din. I stedet kan du deaktivere din nåværende konto og deretter opprette en ny konto med e-postadressen du vil bruke.

Deaktiverer kontoen din

Ønsker du å deaktivere kontoen din, kan du sende oss en melding. I meldingen din må du oppgi ditt fulle navn og e-postadressen knyttet til trivago-kontoen din.
Merk: Når kontoen din først er slettet, har ikke trivago lenger tilgang til dine personlige kontoopplysninger. Du kan lese mer om personvernreglene våre her.
Hvis du ombestemmer deg, kan du når som helst registrere deg på nytt!