Hvordan beregner trivago gjestevurderingene?

Vi søker gjennom mange kilder for gjesteanmeldelser og -vurderinger på nettet hver dag. Vi samler sammen disse anmeldelsene og vurderingene og omdanner dem ved å bruke vår Rating Index®, som går fra 0 til 10 (10 er den høyeste mulige vurderingen). Du kan finne mer informasjon om vurderingen til et bestemt overnattingssted ved å klikke på overnattingsstedets poengsum.

Vil du ha mer informasjon om rangeringssystemet vårt, kan du se her.