Hvordan kan jeg avbestille eller endre bookingen min?

Du avbestiller eller endrer en booking ved å kontakte den aktuelle bookingsiden. Ettersom de har ansvaret for bookingen og betalingen, er det enklest for dem å hjelpe deg. Som metasøkemotor er ikke trivago direkte involvert i hverken bookingen eller betalingen. Du finner sidens kontaktopplysninger og avbestillingsregler i bookingbekreftelsen.

Hvis du ikke har mottatt eller ikke kan finne bookingbekreftelsen, kan du skrive inn navnet på bookingsiden nedenfor for å se kontaktopplysningene deres eller klikke her for å få flere forslag.