Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen of mijn trivago-account deactiveren?

Dit artikel is alleen gericht op gebruikersaccounts. Eigenaren van een accommodatie of hotel kunnen hun account hier beheren.

Je wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt je wachtwoord met een paar stappen gemakkelijk en veilig resetten:
  1. Klik op deze link en vul je e-mailadres in
  2. Nadat je je aanvraag hebt ingediend, krijg je in je inbox (of in je spamfolder) een e-mail van ons met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het e-mailadres wijzigen dat aan je trivago-account is gekoppeld

Het is niet mogelijk om het e-mailadres dat aan je trivago-account is gekoppeld, te wijzigen. Je kunt in plaats daarvan je bestaande account deactiveren en een nieuw account maken met het e-mailadres dat je wilt gebruiken.

Je account deactiveren

Als je je account wilt deactiveren, stuur je ons een bericht.Vermeld in het bericht je volledige naam en het e-mailadres dat aan je trivago-account is gekoppeld.
Houd er rekening mee dat trivago geen toegang meer heeft tot je persoonlijke accountgegevens nadat je account is verwijderd. Klik voor meer informatie over ons privacybeleid op deze link.
Als je later van gedachten verandert, kun je je altijd weer registreren.