Miten trivagon Suosituksemme-lajittelu toimii?

Suosituksemme-lajittelu perustuu dynaamiseen algoritmiin, joka näyttää sinulle houkuttelevia ja sopivia tarjouksia, joista uskomme sinun pitävän. Näet vihreällä korostettuna hinnan ja tarjouksen, jota algoritmimme suosittelee. Algoritmimme ottaa huomioon monia tekijöitä, kuten hakukriteerisi (esim. sijainti ja matkapäivät), tarjouksen hinnan ja sen yleisen houkuttelevuuden sekä varaussivustojen meille toimittamien hintatietojen täsmällisyyden. Otamme huomioon myös kompensaation, jonka varaussivusto maksaa meille käyttäjän klikatessa tarjousta.

Vihreällä korostetun huipputarjouksen vasemmalla puolella tai Alin hintamme -ponnahdusvalikon Tarjoukset-välilehden kautta näet lisävaihtoehtoja, joiden avulla voit vertailla muita tarjouksia samasta majoituksesta. Alin hintamme -kohdasta aukeavat tarjoukset saattavat joskus olla edullisempia kuin vihreällä merkitty tarjous. Vaikka painotamme hintaa valitessamme näkyvimmälle paikalle nostettavaa tarjousta, uskomme, että myös muut tekijät, kuten yllä mainitut, tekevät tarjouksista houkuttelevia ja sopivia ja lisäävät käyttäjien tyytyväisyyttä.

Tavoitteenamme on antaa sinulle tietoja ja työkaluja, joiden avulla löydät juuri itsellesi parhaiten sopivan majoitusvaihtoehdon.