Miten on mahdollista, että varaussivustolla hinta on joskus eri kuin trivagossa?

Olemme majoitustarjouksia vertaileva metahakukone, emme varaussivusto. Kun klikkaat majoitustarjousta, siirrämme sinut varaussivustolle, jossa valittu tarjous on saatavilla.

trivago tekee yhteistyötä monien verkkosivustojen kanssa, ja niiden tarjoamat hinnat ja saatavuus vaihtelevat jatkuvasti. trivago päivittää hintojaan jatkuvasti varmistaakseen, että sivustolla näkemäsi hinnat ovat oikein. Välillä saattaa kuitenkin käydä niin, ettei varaussivustolta löydy täysin samaa tarjousta kuin mitä klikkasit trivagossa. Siihen saattaa olla monia syitä. Varaussivusto saattoi esimerkiksi antaa meille väärää tietoa tai tarjoukset oli myyty loppuun – kaikkihan rakastavat hyviä hintoja!

Jos hinta ei täsmää, aivan aluksi sinun kannattaa tyhjentää laitteesi välimuisti ja tehdä haku uudelleen. Jos hinnat eivät edelleenkään täsmää, ota meihin yhteyttä, niin voimme selvittää asian välittömästi.