Miten trivago pitää huolta käyttäjien henkilökohtaisista tiedoista ja miksi trivago käyttää evästeitä?

Otamme henkilökohtaisten tietojesi suojelun erittäin vakavasti! Täältä voit lukea, miten käytämme ja suojelemme henkilökohtaisia tietojasi.

Kun käytät palveluitamme, saatamme kerätä tietoja evästeiden avulla. Ai mitkä evästeet? Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka säilötään käyttäjän selaimeen, kun tämä vierailee verkkosivustolla. Evästeiden käyttäminen auttaa meitä tekemään kokemuksestasi sivustolla henkilökohtaisemman – kaikki siis hyötyvät. Lisätietoja löydät täältä

Onko sinulla vielä kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!