Miten voin vaihtaa salasanani tai poistaa trivago-tilini käytöstä?

Tarvitsen apua salasanan vaihtamiseksi

Verkossa

• Jos olet luonut tilisi suoraan trivagon sivustolla, voit vaihtaa salasanasi kirjautumalla sisään ja valitsemalla sitten Tilin asetukset > Vaihda salasanasi.

Sovelluksessa

• Jos haluat vaihtaa salasanasi sovelluksen kautta, kirjaudu sisään ja napauta Profiili > Vaihda salasana.
  • Jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, sinun on asetettava salasanasi uudelleen.

Jos haluat asettaa salasanasi uudelleen, varmista, että olet kirjautunut ulos, ja siirry sitten sisäänkirjautumissivulle.  Anna sähköpostiosoitteesi, klikkaa Unohditko salasanasi? -linkkiä, ja noudata sivuston ohjeita.

Huomaathan, että jos olet luonut tilisi jonkin muun alustan kautta (esim. Facebook tai Google), et voi vaihtaa salasanaasi.  Tässä tapauksessa sinun on asetettava se uudelleen.

Haluan poistaa tilini

Voit poistaa tilisi käytöstä kahdella tavalla:

• Avaa verkkoselaimesi ja kirjaudu sisään trivagon tilillesi. Valitse Tilin asetukset > Poista tilini.
  • Tai lähetä meille viesti.  Mainitse viestissä koko nimesi ja trivagon tiliisi liitetty sähköpostiosoite.

Huomaathan, että poistettuasi tilisi trivagolla ei enää ole pääsyä henkilökohtaisiin tilitietoihisi. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme täällä.

Jos muutat mielesi, voit aina luoda uuden tilin!