Hvad er Weekend-siden?

Weekend er en side, hvor du kan finde inspiration til destinationer i nærheden. Weekend-siden tilbyder en alternativ måde at booke dit ideelle ophold på og kan give dig idéer til rejsemål, hvis du leder efter en kort ferie.

Weekend viser dig destinationer baseret på din nuværende eller valgte placering og sorteres således, at destinationer med mest indhold vises først. Anbefalinger baseres på anmeldelser med en bedømmelse på mindst 7,5. Overnatningsstederne øverst på siden tilbyder en pris, der som regel er mindst 10% lavere end trivagos prognose.

trivagos prognosepris udregnes ved hjælp af gennemsnitsprisen for overnatningsstedet, som vores brugere har klikket på over de seneste 6 måneder, justeret efter sæson. Vores prognose tager også højde for priser for værelsesbelægning. Prognosen justeres ikke alt efter værelsestype og faciliteter (f.eks. gratis morgenmad og gratis afbestilling), som kan være inkluderet i prisgruppen, der anvendes til at udregne prognosen.