Hvad er aktiviteter på trivago?

Leder du efter udflugter, events eller seværdigheder? Find det hele på trivago! Vi samarbejder med udbydere af rejseprodukter på destinationer for at hjælpe dig med at finde lige den aktivitet, du leder efter. Vi giver dig adgang til udflugter, events, seværdigheder, krydstogter, transport og andre aktiviteter. Lyder det ikke godt?

Vi opkræver en fast procentdel fra disse udbydere for alle bookinger, du gennemfører. Vi er ikke involveret i nogen bookingaftaler mellem dig og udbyderen af rejseproduktet. Vi opkræver ikke betaling fra dig for dit rejseprodukt, og vi er ikke ansvarlige for de tjenester, der ydes af udbyderen af rejseproduktet på destinationen.

Hvis du har problemer eller brug for hjælp, eller hvis du gerne vil indsende en klage, bedes du sende en e-mail til support@musement.com. Udbyderens brugersupport vil derefter vende tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at klikke på linket til kontaktformularen, hvis du har brug for yderligere hjælp. I formularen skal du vælge det problem/den anmodning, som passer bedst, udfylde alle nødvendige oplysninger og klikke på "Indsend". Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.