Sådan kontakter du bookingsiden

Hvis du har brug for at kontakte den bookingside, du anvendte, kan du i de fleste tilfælde finde kontaktoplysningerne i bunden af din bookingbekræftelse. Bookingsider har også en kontaktside, hvor du som regel kan se alle kontaktoplysninger, heriblandt et telefonnummer til bookingsidens kundeservice.

Kan du ikke huske, hvem du bookede hos? Du kan finde bookingsidens navn i din bekræftelses-e-mail. Hvis du ikke kan finde din bookingbekræftelse, kan du klikke her for at få hjælp.

Du kan bruge vores smarte søgeformular herunder til at finde deres kontaktside.