Hvordan beregner trivago sorteringsrækkefølgen under "Vores anbefalinger"?

Funktionen "Vores anbefalinger" er baseret på en dynamisk algoritme, som viser dig en række attraktive og relevante tilbud, vi tror, du vil synes om. Til højre på siden fremhæver vi med grønt det tilbud, vores algoritme har valgt som det bedste tilbud. Vores algoritme tager en række faktorer i betragtning, såsom dine søgekriterier (f.eks. din valgte destination opholdsdatoer), tilbuddets pris, den overordnede attraktivitet og nøjagtigheden af priserne, som vi får fra bookingsiderne. Vi medregner også den kompensation, bookingsiderne betaler os, når en bruger klikker på tilbuddet.

Til venstre for det fremhævede tilbud og/eller under fanen "Tilbud fra x kr" viser vi flere tilbud for at give dig mulighed for at sammenligne med andre tilbud på det samme overnatningssted. Du vil muligvis se tilbud under "Tilbud fra x kr" med en pris, der er lavere end det fremhævede tilbud. Selvom prisen har stor betydning, når vi vælger vores fremhævede tilbud, mener vi også, at andre forhold, såsom de ovenfor nævnte, gør visse tilbud særligt attraktive og relevante for dig og bidrager til en højere tilfredshed blandt vores brugere.

Vores mål er i sidste ende at give dig de nødvendige oplysninger og værktøjer, så du kan finde dit ideelle overnatningssted.