Hvem skal jeg kontakte vedrørende refusion eller spørgsmål til min faktura?

Hvis du har spørgsmål til refusion eller din faktura, bedes du kontakte bookingsiden direkte. Bookingsiden har ansvaret for bookingen og betalingsprocessen, så de har mulighed for at hjælpe dig. trivago er en metasøgemaskine, som ikke er direkte involveret i bookingen eller betalingsprocessen. Din bookingbekræftelse inkluderer bookingsidens kontaktoplysninger.

Hvis du anmoder om refusion og mener, at det skyldes en fejl på trivago, bedes du klikke her for at få flere oplysninger.