Hvor er min bookingbekræftelse?

Hvis der er gået mere end 72 timer, bedes du kontakte bookingsiden direkte.  Vær opmærksom på, at din bookingbekræftelse muligvis ikke sendes til dig automatisk.

Kan du ikke huske, hvem du bookede hos? Hvis du var logget ind på din trivago-konto på bookingtidspunktet, kan du gennemgå din søgning under afsnittet "Set for nylig".
Hvis du ikke var logget ind på din trivago-konto, eller hvis du endnu ikke har oprettet én, får du her nogle nyttige tips.
  • Tip 1
  • Tip 2
  • Tip 3
  • Tip 4

Søg efter nøgleord i din indbakke vedrørende din planlagte rejse – bookingbekræftelsen kan for eksempel være havnet i din mappe med uønsket post.

Hvis bookingsiden allerede har opkrævet betaling, vil navnet fremgå af dit kontoudtog.

Prøv at tjekke browserhistorikken fra den dag, du foretog din booking. Navnet på bookingsiden burde stå lige efter "trivago" i din historik.

Prøv at genskabe din oprindelige søgning på trivago (dvs. samme destination, datoer og overnatningstype) for at se, om du kan genkende bookingsiden.

Du kan bruge vores søgeformular her til at finde deres kontaktside.

Hvis du stadig oplever problemer, er du velkommen til at sende os en meddelelse