Hvordan ændrer jeg mit password eller deaktiverer min trivago-konto?

Jeg har brug for hjælp til at nulstille mit password

På hjemmesiden

Hvis du har oprettet din konto direkte hos trivago, kan du ændre dit password ved at logge ind og gå til Kontoindstillinger > Ændr password.

I appen

For at ændre dit password i appen skal du logge ind og trykke på Indstillinger > Ændr password.

Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig, skal du nulstille dit password.

For at nulstille dit password skal du sikre, at du er logget ud, og gå til loginsiden. Indtast din e-mailadresse, klik på "Har du glemt dit password?", og følg trinnene.

Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre dit password, hvis du er logget ind via sociale medier (f.eks. Facebook eller Google). I dette tilfælde skal du nulstille det.

Jeg ønsker at deaktivere min konto

Du kan gøre følgende for at deaktivere din konto:

• Åbn din browser, og log ind på din trivago-konto. Gå til Kontoindstillinger > Slet min konto.
  • Eller send os en meddelelse. Inkluder dit fulde navn og den e-mailadresse, der er knyttet til din trivago-konto.

Husk på, at når din konto er deaktiveret, har trivago ikke længere adgang til dine personlige oplysninger. Hvis du gerne vil vide mere om vores fortrolighedspolitik, kan du følge dette link.

Hvis du skulle skifte mening, er du altid velkommen til at registrere dig igen!