Vores procedure for behandling af reklamationer

Hvis du har brug for hjælp, anbefaler vi, at du læser vores FAQ. Her kan du forhåbentlig finde svar på dit spørgsmål.

Hvis du gerne vil indsende en klage eller har brug for yderligere hjælp, kan du bruge vores kontaktformular. I formularen skal du vælge det problem/den anmodning, som passer bedst, udfylde alle nødvendige oplysninger og klikke på "Indsend". Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Europa-Kommissionens onlinetvistbilæggelse kan findes her. Bemærk, at trivago ikke er forpligtet til at bruge en alternativ enhed til løsning af tvister med forbrugerne.