Hvordan beregner trivago sin gæstevurdering?

Vi scanner et stort antal tilgængelige gæsteanmeldelser og vurderinger på daglig basis. Herefter samler vi disse anmeldelser og vurderinger og omregner dem ved hjælp af vores Rating Index®, der går fra 0 til 10 (10 er den højest mulige vurdering). Du kan finde flere oplysninger om et specifikt hotels vurdering ved at klikke på hotellets gæstevurdering.

Hvis du vil vide mere om vores bedømmelsessystem, kan du klikke her.