Hvordan afbestiller eller ændrer jeg min booking?

Du bedes kontakte bookingsiden direkte for at afbestille eller ændre din booking. Bookingsiden har ansvaret for bookingen og betalingsprocessen, så de har mulighed for at hjælpe dig. trivago er en metasøgemaskine, som ikke er direkte involveret i bookingen eller betalingsprocessen. Din bookingbekræftelse inkluderer bookingsidens kontaktoplysninger og din afbestillingspolitik.

Hvis du ikke har modtaget en bookingbekræftelse, eller hvis du har svært ved at finde den, kan du indtaste bookingsidens navn herunder for at få deres kontaktoplysninger. Du kan også klikke her for at få flere tips.